Tájékoztató a polgármesteri hivatalban történt Covid fertőzésről

Kedden kora délután derült ki, hogy a polgármesteri kabinet egyik vezető munkatársának pozitív lett a covid tesztje. Kollégánk a hivatal ügyfeleivel nem volt kapcsolatban. Minden kötelező, és preventív intézkedést megtettünk annak érdekében, hogy a fertőzés ne terjedjen tovább, így az ügyfélfogadás is zavartalanul működhet. 
Jegyző Asszony összegyűjtötte és továbbította a Nemzeti Népegészségügyi Központ felé azoknak a személyeknek a névsorát és elérhetőségét, akikkel a megfertőződött kolléga járványügyi szempontból értékelhető kapcsolatba került Az érintett területeken fertőtlenítő takarítást végzünk.
A hivatalban hétfő óta minden munkatárs számára kötelező a maszk használata, így bízunk benne, hogy senki sem kapta el a vírust. Ezt a reményt erősítik az első gyorstesztek eredményei is.
Ennek ellenére most az a felelős döntés, ha az érintett  munkatársak otthonról dolgoznak mindaddig, amíg az NNK el nem végzi az ő tesztelésüket is, és be nem bizonyosodik, hogy nem kapták el a vírust. Az épület minden szintjét alaposan fertőtlenítjük.
Vigyázzanak magukra, vigyázzunk egymásra!
< Felhívás – Munkanap áthelyezés