Megnyílt a Múzeum mélygarázs

A Liget Budapest Projektnek köszönhetően megépült a Múzeum Mélygarázs, amely a Dózsa György úton kínál környezetbarát parkolási lehetőséget a parkba látogatóknak és a környéken lakóknak. A három szintes, 800 férőhelyes mélygarázsban elektromos töltők és családi parkolóhelyek is megtalálhatóak és teljesen akadálymentes.

A koronavírus járvány okozta veszélyhelyzet alatt, este 7 és reggel 7 óra között, a kormány vonatkozó rendelete alapján a mélygarázsban bárki ingyenesen parkolhat.

A veszélyhelyzet után a szomszédos kerületek lakosai kedvezményesen parkolhatnak itt. Az önkormányzati lakossági várakozási engedéllyel rendelkező VI., VII. és  XIV. kerületi lakosok 17:00 és 9:00 között, 200 férőhely erejéig – egyszeri 2.000 forintos regisztrációs díj megfizetése mellett – ingyenesen parkolhatnak, amennyiben regisztrálnak a Liget Budapest Projekt honlapján.

Az ezen felüli, esetleges túlparkolásból adódó óradíj 300 Ft. A Múzeum Mélygarázsba 30 napos egész napos bérlet, 30 napos esti bérlet és 30 napos nappali bérlet is váltható lesz bárki számára.

< Ünnepi nyitvatartás